Bel ons: 0495 81 11 18 - Mail ons: info@sanitechnics.be

Over het bedrijf

Sanitechnics is een all-round loodgietersbedrijf / installatiebedrijf. Wij voeren alle meest voorkomende loodgieters- en installatiewerkzaamheden uit. Op deze website kunt u lezen wat wij voor u kunnen betekenen. Klik op een van de categorie├źn voor meer informatie.

Vanden Haezevelde Nicky is een all-round loodgieter / installateur met lange ervaring van jongs af. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Naast onderhoud, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden heeft hij ook ruime ervaring opgedaan in de waterbehandeling. Sanitechnics is gevestigd in Roeselare, en is werkzaam in heel West-Vlaanderen (waaronder: Brugge, Oostende, Knokke, Torhout en Kortrijk) en Oost-Vlaanderen ( Aalter, Deinze, Oudenaarde en Ronse.

Woont of onderneemt u in deze regio en heeft u een loodgieter nodig, bel dan gerust voor een afspraak. Kunt u bepaalde informatie niet vinden of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch of per e-mail doen. Voor een offerte aanvraag kunt u ook het offerte aanvraag formulier op deze website invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contacteer ons vrijblijvend!

Voor een vrijblijvende offerte, aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord en komen, indien gewenst, graag eens langs!

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...